Het fonds

Beleggen met Antaurus als uw vermogensbeheerder

Succesvol beleggen met als doel stabiele vermogensgroei op de lange termijn. Benut alle voordelen van vermogensbeheer bij Antaurus. Uw vermogen, optimaal belegd. Ontdek wat Antaurus voor uw vermogen kan betekenen.

Antaurus Capital Management in het kort

Beleggingen 2023: dit zijn de laatste trends

Zowel trends als economische factoren (rentetarieven, inflatie en geopolitieke gebeurtenissen) kunnen uw beleggingen positief of negatief beïnvloeden. Op deze externe factoren heb je als belegger geen invloed. Het is dan ook van belang om beiden nauwlettend te blijven volgen en de beleggingsportefeuille hierop af te stemmen. Wij weten als geen ander hoe onvoorspelbaar de markt en daarmee de resultaten van beleggingen kunnen zijn. Juist omdat de markt zo veranderlijk is, hebben wij 17 jaar geleden gekozen voor een long/short aandelen strategie. Met deze strategie zijn wij in staat om middels actief beheer van onze long- en shortposities, flexibel in te spelen op zowel stijgende als dalende markten. Daarbij zijn wij altijd op zoek naar beleggingen met een asymmetrisch risicoprofiel. Zo kijken wij naar ondergewaardeerde aandelen met opwaartse potentie om in te spelen op een stijgende koers en gaan we voor overgewaardeerde aandelen met een neerwaartse potentie om in te spelen op een dalende koers. Meer weten over onze beleggingsstrategie? Download het informatiepakket.

€329,75

Indicatie NAV per 31 januari

+7,4%

10 jaar gemiddeld jaarrendement

+6,6%

5 jaar gemiddeld jaarrendement

+7,1%

Gemiddeld jaarrendement sinds start

Bouwen aan een effectieve beleggingsportefeuille

Hoe u het ook wendt of keert, het samenstellen van een effectieve beleggingsportefeuille begint met twee cruciale pijlers: diversificatie en asset-allocatie. Vanuit deze twee pijlers is ook de portefeuille van Antaurus samengesteld. Hierdoor kunnen wij uw lange termijn financiële doelen ondersteunen, waardoor u en uw vermogen met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken.

Veilige belegging: beleggen met lager risico

Zeker bij het investeren van grote bedragen heeft het minimaliseren van financiële risico’s vaak de hoogste prioriteit. Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee. Wel kunt u deze risico’s waar mogelijk beperken. Een veilige belegging is afhankelijk van verschillende factoren zoals de stabiliteit van de activaklasse, diversificatie, reputatie van de financiële instelling en de looptijd van de investering. Bij Antaurus zijn we zo transparant mogelijk. Inzicht geven in onze historische prestaties en de bijbehorende risico’s van ons beleggingsproduct is dan ook een van onze uitgangspunten. Weet waar u aan toe bent als het aankomt op beleggen. Ontdek wat investeren in het Antaurus Europe Fund voor uw vermogen kan betekenen.

Persoonlijk contact met een beleggingsspecialist

Het nemen van complexe financiële beslissingen gaat u niet over één nacht ijs. Een ervaren beleggingsspecialist is een waardevolle partner bij het beheren van een aanzienlijk vermogen. Zij helpen bij het navigeren door de complexe wereld van beleggen door het bieden van begeleiding en expertise. De beleggingsspecialisten van Antaurus zijn al jarenlang actief binnen de financiële wereld en begrijpen de complexiteit van de markt als geen ander. Bij een samenwerking met Antaurus kunt u dan ook vertrouwen op professionele begeleiding en ondersteuning gedurende uw hele beleggingsperiode.

Bovengemiddeld rendement, benedengemiddeld risico. Ontdek de sterke resultaten van het Antaurus Europe Fund ten opzichte van traditionele beleggingen.

Het doorlopend monitoren van de long- en shortposities verlaagt het Risico en de Volatiliteit van de portefeuille. Dat geeft mij vertrouwen en rust.

Antaurus investeerder, voormalig CFO Internationale Handelsonderneming in Poultry & Meat

FAQ's

Beleggen is het investeren van geld in de verwachting van een financieel rendement. Beleggen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld in aandelen, obligaties, vastgoed of andere beleggingsproducten.

Er zijn verschillende redenen waarom beleggen interessant kan zijn. De voornaamste reden om te beleggen is het op de lange termijn laten groeien van vermogen. Een andere reden waarom mensen kiezen voor beleggen is om het spreiden van (financiële) risico’s. Het spreiden van vermogen verkleint de kans op vermogensverlies.

Het bedrag dat u nodig heeft om te beleggen, hangt af van verschillende factoren, zoals uw beleggingsdoelstellingen, uw risicotolerantie en de beleggingsproducten die u wilt gebruiken. Over het algemeen geldt dat u voor beleggen een bedrag nodig hebt dat u kunt missen, omdat beleggen risico's met zich meebrengt.

Beleggen en laten beheren van vermogen door een vermogensbeheerder biedt verschillende voordelen. Een vermogensbeheerder beschikt over relevante marktkennis en expertise en zorgt voor professioneel beheer van uw vermogen. Een vermogensbeheerder helpt beleggers bij het beperken van risico’s en maakt beleggingsbeslissingen die het best aansluiten bij doelstellingen en de specifieke situatie. Een vermogensbeheerder moet zich aan strenge wet- en regelgeving houden, dit betekent dat beleggers de zekerheid hebben dat hun vermogen in veilige handen is.

Beleggen brengt risico's met zich mee. Voorbeelden van risico's van beleggen zijn vermogensverlies door bijvoorbeeld koersdaling en economische recessie. Voordat u gaat beleggen is het daarom belangrijk om u goed te laten informeren. Een vermogensbeheerder of beleggingsexpert kan u hierin bijstaan en helpen bij het beperken van risico’s. Lees hier de risico's verbonden aan deelname in het Antaurus Europe Fund.

Neem contact op

Meer weten over investeren in het Antaurus Europe Fund en kennismaken met onze specialisten? Wij vertellen u graag meer over onze succesvolle strategie en bewezen rendement!

Tel.: 020 – 705 95 30
E-mail: info@antaurus.nl

Meer over het Antaurus Europe Fund

Vermogensbeheer

Uw vermogen, beter belegd. Ontdek de voordelen van vermogensbeheer.

Lees meer

Rendement

Profiteer met Antaurus van zowel stijgende als dalende markten.

Lees meer