Het fonds

Vermogensbeheer bij Antaurus

Vertrouw op de kennis van experts. Laat uw vermogen beheren door beleggingsspecialisten. Benut alle voordelen van vermogensbeheer bij Antaurus. Uw vermogen, beter belegd. Ontdek wat Antaurus voor uw vermogen kan betekenen.

Antaurus Capital Management in het kort

Beleggen via vermogensbeheer

Haal meer uit uw vermogen met vermogensbeheer. Zeker nu financiële markten steeds ingewikkelder worden, is de kennis, specialisatie en ervaring van een professionele vermogensbeheerder onmisbaar. Beleggen via vermogensbeheer betekent dat uw vermogen deskundig belegd wordt. Ervaren beleggingsspecialisten spelen in op marktontwikkelingen, met als doel het behalen van rendement. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Risico’s die direct van invloed zijn op uw rendement en de waarde van uw beleggingsportefeuille. Het huidige financiële klimaat kenmerkt zich door snelle veranderingen in marktomstandigheden en vele onzekerheden. Beleggen vereist dan ook de nodige kennis om hier goed op in te spelen.

€329,75

Indicatie NAV per 12 januari

+7,4%

10 jaar gemiddeld jaarrendement

+6,6%

5 jaar gemiddeld jaarrendement

+7,1%

Gemiddeld jaarrendement sinds start

Waarom vermogensbeheer bij Antaurus?

Voordat u beslist aan welke vermogensbeheerder u uw kapitaal toevertrouwt, wilt u uw opties zorgvuldig overwegen. Logisch. Daarom heeft Antaurus vermogensbeheer een uitgebreid informatiepakket samengesteld waarin alle belangrijke informatie, achtergronden én prestaties van het beleggingsfonds zijn opgenomen. In de informatiebrochure leest u alles over vermogensbeheer, het Antaurus Europe Fund, hoe wij uw vermogen beleggen en wat ons anders maakt dan traditionele vermogensbeheerders. Daar kunt u op uw gemak alles over lezen, maar veel liever vertellen onze ervaren beleggingsspecialisten u hier alles over in een persoonlijk gesprek. Want juist deze goede prestaties, korte lijnen, het persoonlijke contact en een betrokken team maken Antaurus tot één van de beste vermogensbeheerders van de afgelopen jaren.

Antaurus Europe Fund: actief vermogensbeheer

Antaurus Capital Management is vermogensbeheerder van het Antaurus Europe Fund. De doelstelling van dit beleggingsfonds, een hedgefonds, is om een bovengemiddeld rendement te behalen met een benedengemiddeld risico, onafhankelijk van de markt. Het Antaurus Europe Fund wordt actief beheerd door een ervaren team en belegt in Europese aandelen, met een focus op Nederland, België en Zwitserland. De beleggingsspecialisten en partners in vermogensbeheer hebben meer dan 20 jaar ervaring binnen de aandelenmarkten. Zij committeren zich door zelf te beleggen in het fonds.

Antaurus teamfoto 08-11-2023

Het doorlopend monitoren van de long- en shortposities verlaagt het Risico en de Volatiliteit van de portefeuille. Dat geeft mij vertrouwen en rust.

Antaurus investeerder, voormalig CFO Internationale Handelsonderneming in Poultry & Meat

Rendement van vermogensbeheerders

Als we kijken naar het gemiddelde rendement van vermogensbeheerders, weet Antaurus zich in positieve zin te onderscheiden. Sinds de start in 2006 heeft het beleggingsfonds een cumulatief rendement (na kosten) gerealiseerd van +211%. Dit komt neer op een gemiddeld rendement van 7,0% per jaar (na kosten). Benut uw investeringspotentieel met het Antaurus Europe Fund. Verminder risico en vertrouw op bewezen rendement van een hedgefonds dat intensief beheerd wordt door een team van ervaren specialisten in vermogensbeheer. Deelname aan het fonds is mogelijk vanaf € 150.000,-.

Bovengemiddeld rendement, benedengemiddeld risico. Ontdek de sterke resultaten van het Antaurus Europe Fund ten opzichte van traditionele beleggingen.

Persoonlijk advies vermogensbeheer

Investeren en beleggen is niet voor iedereen weggelegd. Mogelijk beschikt u niet over de kennis, vindt u het lastig om een investeringsstrategie op te stellen of heeft u simpelweg geen tijd om uw vermogen voor u te laten werken. Antaurus belegt uw vermogen met als doel het behalen van een positief rendement. Onze beleggingsexperts hebben diepgaande kennis van financiële markten en producten. Met jarenlange ervaring binnen de aandelenmarkten en door actief vermogensbeheer realiseren zij resultaten waarop u kunt bouwen. Zij committeren zich door zelf te beleggen in het beleggingsfonds.

Laat uw vermogen beleggen door Antaurus

U wilt meer met uw vermogen doen. Op een verantwoorde wijze een goed rendement behalen. Wilt u beleggen of investeren, zónder dat u daar zelf omkijken naar heeft? Onze specialisten in vermogensbeheer helpen u daarbij. Ontdek wat veilig investeren voor uw vermogen kan betekenen. Vraag via onze website eenvoudig de informatiebrochure aan of neem contact op met Antaurus vermogensbeheer voor een persoonlijke kennismaking. We vertellen u graag meer over het gemak en de zekerheid die beleggen en investeren met Antaurus biedt. Ontdek wat investeren in het Antaurus Europe Fund voor uw vermogen kan betekenen!

FAQ's

Vermogensbeheer is het laten beheren en beleggen van vermogen door een vermogensbeheerder. De vermogensbeheerder beheert beleggingen voor individuen of organisaties met als doel het laten groeien en beschermen van vermogen. De vermogensbeheerder neemt beslissingen over de beleggingen op basis van de financiële doelstellingen en het risicoprofiel van de klant. Dit omvat doorgaans diverse activa, zoals aandelen en obligaties.

Aan belegging of investeren via vermogensbeheer zijn, net als bij andere beleggingsvormen, risico’s verbonden. De risico's van vermogensbeheer omvatten onder meer marktrisico, waarbij de waarde van beleggingen kan schommelen als gevolg van marktschommelingen. Ook bestaat er het risico van onvoldoende rendement, aangezien prestaties kunnen variëren en niet altijd de beoogde doelstellingen bereiken.

Het rendement van vermogensbeheer kan variëren afhankelijk van factoren zoals beleggingsstrategie, risicoprofiel en marktomstandigheden. Gemiddeld genomen streeft vermogensbeheer er naar een rendement te genereren dat hoger is dan spaarrekeningen, maar de exacte opbrengst kan niet worden gegarandeerd.

Een vermogensbeheerder kan u helpen bij het beheren en laten groeien van uw financiële vermogen door het nemen van beleggingsbeslissingen. Vermogensbeheerders bieden professioneel advies, diversificatie van beleggingen en regelmatige monitoring om uw portefeuille te optimaliseren. Bovendien besparen zij u tijd en inspanning door het dagelijkse beheer van uw beleggingen op zich te nemen.

Actief vermogensbeheer verschilt van andere vormen van beleggen doordat het inhoudt dat een professionele vermogensbeheerder actief beleggingsbeslissingen neemt in een poging om rendementen te maximaliseren en risico's te minimaliseren. In tegenstelling tot passief beleggen, waarbij men vaak indexfondsen volgt, zoekt actief vermogensbeheer naar kansen in de markt en past de portefeuille regelmatig aan. Dit kan leiden tot een hoger rendement, maar gaat ook gepaard met hogere kosten en risico's.

Beleggen met een vermogensbeheerder biedt professioneel beheer van uw beleggingen, afgestemd op uw financiële doelen en risicobereidheid. Vermogensbeheerders hebben de expertise om kansen te identificeren en risico's te beheren, wat kan leiden tot potentieel hogere rendementen. Ze nemen het dagelijkse beheer uit handen en bieden gepersonaliseerd advies, waardoor beleggers gemak en deskundigheid combineren in hun beleggingsstrategie.

Neem contact op

Meer weten over investeren in het Antaurus Europe Fund en kennismaken met onze specialisten? Wij vertellen u graag meer over onze succesvolle strategie en bewezen rendement!

Tel.: 020 – 705 95 30
E-mail: info@antaurus.nl

Meer over het Antaurus Europe Fund

Rendement

Ontdek hoe wij uw vermogen zo goed mogelijk laten renderen.

Lees meer

Beleggen

Profiteer met Antaurus van zowel stijgende als dalende markten.

Lees meer