Inloggen

ESG (environment, social, government)

Duurzaamheidsbeleid Antaurus Capital Management

Het besluit om een belegging op te nemen in de portefeuille wordt gebaseerd op meerdere criteria. Eén van deze criteria is het effect op duurzaamheidsfactoren. Hierbij richt de aandacht zich op de belangrijkste duurzaamheidsfactoren voor het individuele bedrijf afhankelijk van verschillende factoren waaronder beschikbare informatie, sector en verwachte impact. De effecten op duurzaamheidsfactoren worden geanalyseerd, maar deze hoeven niet leidend te zijn in de uiteindelijke beleggingsbeslissing. Antaurus Capital Management B.V. classificeert het Antaurus Europe Fund als ‘grijs’ (Art.6). De beheerder heeft geen intentie om het Antaurus Europe Fund te promoten als een duurzaam
beleggingsfonds. De onderliggende beleggingen van dit financiÎle product houden geen rekening met de EU-criteria voor ecologisch duurzame economische activiteiten.
In het beloningsbeleid van Antaurus Capital Management wordt bij medewerkers, die betrokken zijn bij het tot stand komen van beleggingsbeslissingen, rekening gehouden met hun bijdrage aan het beoordelen van het duurzaamheidsrisico bij de aandelenselectie. 

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

020 – 705 95 30
info@antaurus.nl