Filosofie

DSC 1439

Know
Onze basis is grondige studie en analyse. Wij willen de banden met onze relaties krachtig maken door onze kennis met ze te delen. Relaties van Antaurus hebben er recht op precies te weten wat wij doen met hun vermogen en waarom we dat doen. Ons doel is een solide vermogen dat rendement oplevert en met glans een zware storm kan weerstaan.

Act
Als Vermogensstrateeg hebben wij een actief en doordacht beleid en gebruiken wij onze kennis en inzichten om risico’s te reduceren en kansen actief te benutten. Wij zijn actief betrokken bij de integrale financiële situatie van onze relaties. Wij kunnen ons werk pas écht goed doen als wij onze relaties en hun leefwereld goed kennen.

Perform
Wij zijn trots op ons werk. Als Vermogensstrateeg streven wij naar een optimaal rendement voor onze relaties. Ook in moeilijke economische tijden is uw vermogen bij ons in goede handen. Anders gezegd: u heeft er hard voor gewerkt. Wij werken hard voor u.

Institutionele attitude

De Antaurus-aanpak onderscheidt zich door de institutionele aanpak van het vermogensbeheer. Voordat wij investeren besteden wij veel tijd aan een grondige analyse van het beleggingsdossier. We kennen en doorgronden het bedrijf. Daarbij kijken we onder andere naar de perspectieven voor de producten/diensten, de marktomstandigheden, het management, de concurrentie én de mogelijkheden voor overnames. We maken niet alleen een microanalyse van de bedrijven zelf, maar doen dat ook op macroniveau. Een bedrijf staat immers altijd in een grotere economische context.

Onze institutionele aanpak is ook zichtbaar in onze benadering van risico's. Natuurlijk, kansen zijn er in overvloed, maar een kans is pas echt een kans als het risico helder en aanvaardbaar is.

Kennis van onze relaties

Onze aanpak onderscheidt zich ook doordat een relatie als geheel ons uitgangspunt is en niet alleen diens vermogen. Strategisch denken en handelen wil zeggen dat we ons eerst afvragen waar onze relatie - op lange termijn - naar toe wil. We kunnen uw vermogen niet strategisch beheren als het doel niet bekend is.

Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang portefeullieanalyses, tips en al het nieuws over Antaurus in uw inbox!

Ontvang
Uw vermogen beter laten renderen?

Uw vermogen beter laten renderen?

Kom naar een kennislunch bij u in de buurt en laat u inspireren!

Aanmelden