Het team

Michael Kembel

Algemeen directeur

Antaurus team LAGE RESOLUTIE 267
Antaurus team LAGE RESOLUTIE 267

“Ik wil later graag herinnerd worden als iemand die samen met een team van mensen iets moois en iets goeds heeft achtergelaten. Ik ben trots op het starten met Antaurus. Mijn passies zijn creatie en mijn geloof. Zie het als combinatie van dynamiek en reflectie. Van de marathon van New York tot en met het lezen van een goed boek. Ik kan ook echt genieten van stilte. Echt belangrijk? Goede relaties met mensen, mijn kinderen. Dat geeft mij enorm veel energie.”

<p><strong>2010 – heden </strong>Algemeen Directeur bij Antaurus BV<br><strong>2006 – heden </strong>Managing Partner bij Antaurus Capital Management<br><strong>2004 – 2006 </strong>Hoofd Private Asset Management Ned. bij Petercam Bank N.V<br><strong>1994 – 2004 </strong>Treasury, Corporate Banking, Private Banking bij ABN AMRO Bank N.V.</p>

Etienne Platte

Directeur / Portfolio Manager

Antaurus team LAGE RESOLUTIE 054
Antaurus team LAGE RESOLUTIE 054

“Denken in kansen, niet in problemen. Dat is bij mij het uitgangspunt van alles. Het ondernemen, waarde creëren, ik zou het mijn hobby’s willen noemen. Staan voor wat je zegt. Mijn ambitie, het werken in een team met gedreven mensen, wordt hier waargemaakt, met de aantekening dat je daar altijd aan moet blijven werken. Genieten? Dat doe ik van mijn vrouw en vier kinderen. En de eerste zonnestralen van de dag, die geven mij ongelofelijk veel energie!”

<p><strong>2010 – heden</strong> Directeur bij Antaurus BV<br><strong>2006 – heden</strong> Managing Partner bij Antaurus Capital Management<br><strong>2002 – 2006</strong> Director Sales Trading Equity Institutional Clients bij Petercam<br><strong>1998 – 2002</strong> Senior Sales Trader Equity Institutional Clients bij ABN AMRO<br><strong>1995 – 1998</strong> Senior Treasury Sales Advisor bij ABN AMRO<br><strong>1994 – 1995</strong> Trainee Dealingroom bij ABN AMRO</p>

Arjan Sweere

Directeur / Portfolio Manager

Antaurus 2016 54 1 Lage Resolutie
Antaurus 2016 54 1 Lage Resolutie

Na mijn studie Econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik in 1994 gaan werken in de financiële sector. Ik ben senior beleggingsanalist geweest bij HSBC Securities, Petercam en Kempen & Co. Binnen Antaurus ben ik verantwoordelijk voor aandelenselectie en het portefeuillemanagement. Ik ben mede-oprichter en bestuurder van Antaurus Capital Management B.V.

Ben Noy

Vermogensbeheerder / Partner

Antaurus 1

Pieter Zandee

Analist

Antaurus PJ Hoge Resolutie 13
Antaurus PJ Hoge Resolutie 13

Ik heb een masteropleiding Finance afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tevens heb ik een semester in Barcelona gestudeerd. Gedurende mijn opleiding liep ik stage bij Rabobank (Utrecht) en bij de Japanse zakenbank Nomura (Londen). Na mijn studie ben ik mijn carrière begonnen als beleggingsanalist bij Rabobank, waarna ik in september 2016 de overstap maakte naar het team van Antaurus. Ik assisteer bij de aandelenselectie voor het Antaurus Europe Fund.

 

Joop van de Groep

Vermogensbeheerder

Antaurus team LAGE RESOLUTIE 114
Antaurus team LAGE RESOLUTIE 114

“Ik ben er nog steeds trots op dat ik als 19 jarige de beslissende penalty nam waardoor de SV Spakenburg in 1985 Algemeen amateurkampioen voetballen werd. Dat ben ik, de beste willen zijn. Ook op mijn vakgebied, grensverleggend bezig zijn in vermogensbeheer. En dat heeft weer te maken met wat ik het belangrijkste vind: met plezier naar je werk gaan. Ik geniet het meest als ik met mijn gezin op vakantie ben.”

<p><strong>2009 – heden</strong>  Vermogensstrateeg bij Antaurus<br><strong>2007 – 2009</strong>   Senior Vermogensbeheerder bij Keijser Capital N.V.<br><strong>2004 – 2007</strong>   Senior Accountmanager bij AFS Capital Management<br><strong>1997 – 2004</strong>   Manager Financieel- en Hypotheekadvies bij Rabobank<br><strong>1996 – 1997</strong>   Financieel Planner bij Rabobank<br><strong>1994 – 1996</strong>   Beleggingsadviseur bij Rabobank<br><strong>1993 – 1994</strong>   Adviseur Gemeentegarantie bij Bouwfonds Ned. Gemeenten</p>

Monique Zandvoort

Vermogensbeheerder

Antaurus team LAGE RESOLUTIE 239
Antaurus team LAGE RESOLUTIE 239

“Zeilen is toch echt mijn passie. Niet zo vreemd eigenlijk. Je kunt de wind in de zeilen hebben, maar ook op het juiste moment de zeilen bijzetten en de koers bijstellen. Hierbij kennis, ervaring en inzicht gebruiken om risico’s te reduceren en kansen op een ondernemende manier te benutten. Ik ben er trots op dat wij de strategische bakens tijdig hebben verzet om in te kunnen spelen op veranderingen. De vertrouwensband met onze relaties is daarbij van onschatbare waarde. De betrokkenheid bij hun wel en wee, daar gaat het wat mij betreft om”.

<p><strong>2000 – heden</strong> Vermogensbeheerder bij Antaurus BV<br><strong>1989 – 2000</strong> Beleggingsadviseur/ Vermogensbeheer bij ABN AMRO</p>

Rene de Jong

Vermogensbeheerder

Antaurus team LAGE RESOLUTIE 071
Antaurus team LAGE RESOLUTIE 071

Vertrouwen is het sleutelwoord in het vermogensbeheer. Vertrouwen opbouwen en behouden met relaties. Ik ben er enorm trots op dat ik een dergelijke relatie in de afgelopen jaren met mensen heb kunnen opbouwen. Voor een aantal beheer ik hun vermogen al meer dan 20 jaar en hoop dat nog zeker 10 jaar te doen. Ik stel het belang van de relatie altijd op de eerste plaats. Uiteindelijk is het belang van de cliënt ook het belang van de onderneming. Bij Antaurus kan ik met deze eigenschappen goed terecht.

In mijn privé leven zou ik niets meer willen veranderen. Ik heb een fantastisch gezin, goed studerende kinderen (3 dochters) en een super vrouw. Mijn hobby is koken (ik ben bestuurslid bij www.sdge.nl) en ik zit met mooi weer graag op de racefiets.

<div class="periode">2012 - heden  Vermogensbeheerder <em>bij</em> Antaurus</div><div class="cv clearfix"> <div class="periode">2002 - 2012   Directeur Noord - Oost Nederland <em>bij</em> AFS</div> </div><div class="cv clearfix"> <div class="periode">1999 - 2002   Master Financial Planning <em>bij</em> UVA</div> </div><div class="cv clearfix"> <div class="periode">1996 - 2002   Directeur Noord - Oost Nederland <em>bij</em> TGB</div> </div><div class="cv clearfix"> <div class="periode">1993 - 1996   Vermogensbeheerder <em>bij</em> ING</div> </div>

Gerben van der Zwan

Senior Beleggingsadviseur

Antaurus team LAGE RESOLUTIE 315

Erwin Hoeksema

Head Operations & Compliance

Antaurus team LAGE RESOLUTIE 174
Antaurus team LAGE RESOLUTIE 174

“Mijn grote passie is wielrennen, zowel actief als passief. Mijn grote ambitie is alle bekende cols in Europa ‘aan te tikken’. Onlangs heb ik de Marmotte, de zwaarste fietstoertocht van Europa met vier cols en als eindpunt Alpe d’Huez, volbracht en daar ben ik best wel trots op. Actief bezig zijn, dat zit in mij en dat kan ik hier in mijn werk ook goed kwijt. Een van de belangrijkste factoren daarbij is humor. Dat zit hier wel goed!”

<p><strong>2010 – heden</strong> Manager Operations &amp; Compliance bij Antaurus BV<br><strong>2006 – 2010</strong> Vermogensstrateeg bij Antaurus BV<br><strong>2000 – 2006</strong> Equity Trader bij Van der Moolen<br><strong>1999 – 2000</strong> Adviseur Particulieren bij ING Bank</p>

Carla Brander

Medewerker Operations

Antaurus team LAGE RESOLUTIE 186
Antaurus team LAGE RESOLUTIE 186

“Heel eenvoudig, ik wil gewoon goed zijn in mijn werk. En dat combineer ik graag met mijn grootste passie: mijn gezin. Ik ben enorm trots op mijn kinderen Kevin en Tessa. En gelukkig heb ik daarnaast nog tijd om tijd te besteden aan mijn hobby’s, hardlopen, tuinieren en mijn huisdieren. Wat ik echt belangrijk vind? Tja, dat klinkt misschien wat afgezaagd, maar dat is toch je gezondheid. Want daar valt of staat alles mee.”

<p><strong>2002 – heden</strong> Medewerker Operations bij Antaurus BV<br><strong>1999 – 2002</strong> Medewerkster Secretariaat bij Amsterdamse Investerings- en Beleggingsinstelling NV<br><strong>1981 – 1993</strong> Administratief Medewerkster bij Confendex BV</p>

Jean-Paul Krak

Senior Beleggingsadviseur

Antaurus januari 2017 Lage Resolutie 33 1

Marianne Kapel

Office Manager

Marianne foto website zwart wit
Marianne foto website zwart wit

Ik ben heel blij dat ik begin 2017 per toeval bij een uitzending van BusinessClass terecht kwam.
Onder de indruk van het verhaal, dat Etienne daar vertelde, ben ik op de site van Antaurus gaan kijken. Daar zag ik een vacature die me op het lijf geschreven was en inmiddels werk ik met heel veel plezier als Office Manager bij dit mooie bedrijf.
Ik wil er kunnen zijn voor de mensen om mij heen: op mijn werk voor mijn collega’s en onze klanten en thuis voor mijn gezin, familie en vrienden. Ik houd van lekker (uit!) eten gaan, kickboksen en spontane uitstapjes.

 Echt genieten doe ik op Ibiza in de zomerzon. Mijn levensmotto is: "Droom niet je leven, maar leef je droom!"