Vermogensstrategie: inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting; een mooi moment voor een financiële check

Het seizoen van de aangifte inkomstenbelasting is weer aangebroken. Onder het motto: ‘leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’, zorgt de Belastingdienst er voor velen van ons voor dat de meeste aangiftegegevens al zijn ingevuld wanneer er vanaf 1 maart digitaal aangifte wordt gedaan.

Het moment van aangifte is tevens een moment waarbij veel van de financiële kerngegevens van een huishouden bij elkaar gezocht worden om te kunnen verwerken in de aangifte. Jaaropgaven van inkomen, spaargelden, beleggingen, de hypotheek, etc. etc. Een uitgelezen moment om samen met een financieel adviseur deze zaken op een rij te zetten en tegen het licht te houden. Wat zijn de vooruitzichten van uw pensioenopbouw ten opzichte van uw inkomen? Hoe is het gesteld met uw hypotheek en eventueel gekoppelde vermogensopbouw voor toekomstige aflossing? Hoe heeft uw vermogen zich het afgelopen jaar ontwikkeld? En ga zo verder.

Masterplanning, al meer dan 10 jaar partner van Antaurus en haar voorganger, heeft de kennis in huis om u van raad en daad te voorzien op de verschillende financiële deelgebieden. En, belangrijker nog, om u te helpen met inzicht in de samenhang van deze zaken. Nu en in de toekomst.

Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening op onze website: www.masterplanning.nl. U kunt ons bereiken via uw aanspreekpunt bij Antaurus of rechtstreeks op telefoonnummer (035) 543 0454.

Geschreven door: Geert van den Doel (MasterPlanning)

Deel dit bericht:  
Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang portefeullieanalyses, tips en al het nieuws over Antaurus in uw inbox!

Ontvang
Uw vermogen beter laten renderen?

Uw vermogen beter laten renderen?

Kom naar een kennislunch bij u in de buurt en laat u inspireren!

Aanmelden