Mutaties in de portefeuille

Het optimisme in Europa, met name over de economische vooruitzichten, neemt toe. Dit komt vooral doordat tijdens de afgelopen Europese verkiezingen het populisme niet de overhand heeft gekregen.

Zelfs de ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk hebben het optimisme niet kunnen verstoren. Het “sell in May and go away”-effect is voorlopig niet aan de orde. Toch is er wel enige voorzichtigheid geboden. Beleggers vinden de aandelen in de Verenigde Staten wat betreft waardering momenteel aan de dure kant. Onze portefeuilles stabiliseerden zich in mei.

VolkerWessels is als tradingpositie toegevoegd aan de portefeuille. VolkerWessels, een bedrijf met een geschiedenis van meer dan 100 jaar, is opnieuw beursgenoteerd na een lange afwezigheid en kan naar onze mening profiteren van de aantrekkende economie in Europa. Het bedrijf kenmerkt zich door sterke balansverhoudingen en een solide dividendrendement. Deze positie is geen “core” holding en zal op korte termijn wellicht weer verkocht worden. Ons koersdoel ligt 10 % hoger dan de introductiekoers van € 23. 

Deel dit bericht:  
Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang portefeullieanalyses, tips en al het nieuws over Antaurus in uw inbox!

Ontvang
Uw vermogen beter laten renderen?

Uw vermogen beter laten renderen?

Kom naar een kennislunch bij u in de buurt en laat u inspireren!

Aanmelden