Maak gebruik van forse premieverlagingen

Sinds de introductie van het provisieverbod per 1 januari jongstleden is de concurrentie op de verzekeringsmarkt nog verder toegenomen. Op zich een positieve ontwikkeling voor u als eindklant, als u in ieder geval de moeite neemt om uw kansen op forse premiebesparingen eens te laten onderzoeken!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

De almaar afnemende instroom (en dus een lagere schadelast voor verzekeraars) en de verdergaande concurrentie hebben de premies voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen de afgelopen periode sterk laten dalen. Tel hierbij op het verbod op provisies binnen deze verzekeringen en de toegenomen efficiëntie als het gaat om de administratieve verwerking en de resultaten onder aan de streep kunnen voor u erg aantrekkelijk zijn. Met regelmaat zien wij dossiers voorbij komen waar premievoordelen van 20 tot zelfs 40% te realiseren zijn! Wilt u laten beoordelen of er voor uw persoonlijke situatie voordeel te behalen is, neem dan contact met ons op.

Overlijden: heeft u dit goed geregeld?

Ook op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen zien we de laatste jaren een sterke daling van de premies. Niet alleen de concurrentie en de automatisering is hier oorzaak van, met name de toegenomen levensverwachting speelt hier een rol. Vergelijkbare dekkingen zijn de afgelopen 5 tot 7 jaar ruim 50% goedkoper geworden en het verdient zeker aanbeveling om hier eens goed naar te laten kijken.

Los van de prijs is de kwaliteit van belang. Sluiten uw dekkingen nog wel aan? Heeft u voldoende verzekerd, of misschien wel te veel? In overleg beoordelen wij samen met u welke dekkingen nodig of wenselijk zijn en op basis van zuiver maatwerk verzorgen wij voor u de rest!

Inzicht in uw financiële zaken: doen

Als u geld kunt besparen op uw lopende verzekeringen is dat natuurlijk erg mooi. Maar het is nog belangrijker dat de producten die u heeft lopen (blijven) aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden. Want net als zoveel zaken is ook uw financiële positie aan verandering onderhevig: de waarde van uw woning, de ontwikkeling van uw pensioenregeling, uw gezinssituatie en wellicht uw vermogen.

Als onafhankelijke financieel planners brengen wij inzicht en geven u op de voor uw dossier relevante onderdelen advies om kosten te besparen of om dekkingen te verbeteren.

Zo weet u weer precies waar u staat en dat is een geruststellende gedachte, toch?

Geschreven door Henk Dubbeld – Masterplanning – www.masterplanning.nl

Deel dit bericht:  
Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang portefeullieanalyses, tips en al het nieuws over Antaurus in uw inbox!

Ontvang
Uw vermogen beter laten renderen?

Uw vermogen beter laten renderen?

Kom naar een kennislunch bij u in de buurt en laat u inspireren!

Aanmelden