Lichtpuntjes op de woningmarkt

“Goed nieuws: we durven weer te kopen! Maar liefst twee derde van de woningzoekenden vindt het nu een goed moment om een woning te kopen.”


Met deze kop stonden zowel de ING als de Rabobank afgelopen in weken de media. Ook Vereniging Eigen Huis meldde positief nieuws over het vertrouwen in de woningmarkt. Na een lange periode van veel negatieve marktberichten, horen we nu de eerste gematigde positieve berichten. Is hiermee ook het einde van de dalende woningprijzen inzicht?

Het gestegen consumentenvertrouwen is van positieve invloed op de woningprijzen. Met name de positieve houding van starters is een belangrijk gegeven. Zij zijn de katalysator om de woningmarkt weer op gang te krijgen. Zien zij de toekomst met vertrouwen tegemoet, dan durven ze weer te kopen Komen er meer kopers op de markt, dan is een verdere daling van de huizenprijzen verleden tijd. Goed nieuws dus! De omstandigheden om een huis te kopen zijn ook nog steeds goed. Er is voldoende aanbod, de prijzen zijn gedaald en de hypotheekrentes liggen nog steeds op een laag niveau.

scanbig

Ook wij merken de afgelopen weken dat de markt weer meer opleeft. Voor iedereen die twijfelt of verkopen verstandig is of zich afvraagt of verhuizen financieel wel haalbaar is  hebben wij de Parel Quick Scan ontwikkeld. In een overzichtelijke analyse brengen wij alle risico’s in kaart die betrekking hebben op uw hypotheek en de waarde van uw woning. Daarnaast ontvangt iedereen een boekje met onze Gouden Verkooptips.

Wilt u ook graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel Makelaardij de Parel via 035-5421120 en vraag naar Harro Morren.

* Let op: Alleen voor de eerste 25 aanmelders, dus wees er snel bij!

Deel dit bericht:  
Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang portefeullieanalyses, tips en al het nieuws over Antaurus in uw inbox!

Ontvang
Uw vermogen beter laten renderen?

Uw vermogen beter laten renderen?

Kom naar een kennislunch bij u in de buurt en laat u inspireren!

Aanmelden