Is uw effectenportefeuille inflatieproof


Inflatie gestegen naar 2,9%


De inflatie in Nederland is in juni gestegen naar 2,9%. Vooral de gestegen benzineprijzen droegen hieraan bij.  Dit maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend. In mei lag de inflatie op 2,8%. Over de eerste helft van dit jaar komt de inflatie op gemiddeld 2,9%.

Benzine
Vooral de gestegen prijs van benzine leidde in juni tot een hogere inflatie. Voedsel werd in juni 3% duurder, maar in mei was de prijstoename van voedsel op jaarbasis nog hoger. Gemeten volgens de geharmoniseerde consumentenprijsindex (HICP) steeg de inflatie in juni naar 3,2%. In de eurozone steeg de inflatie op die basis naar 1,6%.

Bron: Inflatie gestegen naar 2.9%, 04-07-2013 financieel dagblad


Doe de gratis vermogensscan op uw effectenportefeuille


Wat doet dit met uw vermogen? Stel u spaart tegen 2% rente.  De inflatie is momenteel 2,9%. U betaalt dan niet alleen 1,2% belastingen; ongezien gaat er ook nog eens 3% van uw vermogen in rook op. Uw koopkracht holt met ruim 2% per jaar achteruit. Dit simpele feit kan op de langere termijn een aanzienlijke invloed hebben op uw levensstandaard.

Bij  Antaurus kunt u gratis gebruik maken van een vermogensscan op uw effectenportefeuille. Hoe werkt het? Uw effectenportefeuille wordt volledig geanalyseerd.  Wij kijken of uw beleggingen bijdragen aan uw doelstellingen en aansluiten bij het gekozen risicoprofiel. Is de portefeuille voldoende beschermd tegen inflatie? Bovendien zullen wij de verdeling en van de beleggingscategorieën scherp tegen het licht houden.

Binnen één week nemen wij contact met u op voor een uitgebreide en heldere analyse inclusief concrete aanbevelingen.

U kunt de Vermogensscan aanvragen door een e-mail te sturen met een kopie van uw bestaande effectenportefeuille naar info@antaurus.nl  of via de website van Antaurus.

Deel dit bericht:  
Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang portefeullieanalyses, tips en al het nieuws over Antaurus in uw inbox!

Ontvang
Uw vermogen beter laten renderen?

Uw vermogen beter laten renderen?

Kom naar een kennislunch bij u in de buurt en laat u inspireren!

Aanmelden