Beren of stieren

Vrijwel dagelijks krijgen wij de vraag gesteld of en wanneer er zich een correctie zal gaan aandienen of dat de beurzen hun opmars zullen doorzetten. De Dow Jones, DAX en S&P boekten in juli nieuwe records. De waarderingen van de diverse ondernemingen zijn daarmee opgelopen. Is dit gerechtvaardigd? 

Ook ontvangen we bij Antaurus veel vragen over onze verwachtingen omtrent de renteontwikkelingen in de VS en Europa en de mogelijke gevolgen hiervan voor de aandelen- en obligatieportefeuille. Daarnaast vragen over de effecten van de diverse stimuleringsprogramma’s van de Fed, ECB, Bank of Japan en Chinese overheid. Wat gaan Janet Yellen en Mario Draghi orakelen? En niet te vergeten: de uitslag van de bankenstresstest en de eventuele gevolgen hiervan! Waar liggen de kansen en waar schuilen de gevaren?

Het is natuurlijk niet gemakkelijk om op al deze vragen een eenduidig antwoord te geven. Is uw bestaande effectenportefeuille bestand tegen eventuele beren op de weg en is de portefeuille daarnaast optimaal ingericht om te profiteren van verdere koersstijgingen?

Bent u benieuwd naar de mening van een specialist over uw huidige effectenportefeuille? Mail uw effectenoverzicht vrijblijvend en kosteloos naar g.vanderzwan@antaurus.nl en ontvang een onafhankelijk oordeel. Of bel 035-5480357 om een afspraak maken voor een persoonlijk onderhoud.

Deel dit bericht:  
Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang portefeullieanalyses, tips en al het nieuws over Antaurus in uw inbox!

Ontvang
Uw vermogen beter laten renderen?

Uw vermogen beter laten renderen?

Kom naar een kennislunch bij u in de buurt en laat u inspireren!

Aanmelden