Antaurus Europe Fund

Met een rendement van meer dan 70% sinds 2006 positioneert het Antaurus Europe Fund zich in de voorhoede van de Europese hedgefunds. Het hedgekarakter zit bij het Europe Fund in de long/short strategie. De combinatie van longs (profiteren van een stijging) en shorts (profiteren van een daling) zorgt ervoor dat het totale risico van het fonds zich bevindt tussen beleggen in aandelen en beleggen in obligaties……maar dan wel met een aandelenrendement!

Het fonds genereert gemiddeld 7% per jaar sinds de start. Toch zijn de fundmanagers niet tevreden. Etienne Platte, oprichter en fondsmanager: “Ons doel was en is om gemiddeld 12% per jaar voor onze participanten te realiseren, dat doel blijft staan. Wij hebben ons privé vermogen ook in het fonds geïnvesteerd om de belangen van ons en de participanten gelijk te laten lopen. Daar werken wij voor. Put your money where your mouth is….”

Het fonds belegt in Europese aandelen en heeft ca. 30 aandelenposities, long en short. Meer weten? Kom naar de kennislunch op 30 september of 8 oktober of vraag informatie aan via info@antaurus.com

Deel dit bericht:  
Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang portefeullieanalyses, tips en al het nieuws over Antaurus in uw inbox!

Ontvang
Uw vermogen beter laten renderen?

Uw vermogen beter laten renderen?

Kom naar een kennislunch bij u in de buurt en laat u inspireren!

Aanmelden