Nieuwsbrief

Mutaties in de portefeuille

Vanaf mei geven de internationale beurzen een wisselend tot dalend beeld te zien, terwijl de tweede kwartaalcijfers van bedrijven en de wereldwijde economische groei aangeven dat het economisch goed gaat in de wereld. Medio juli hebben wij – wederom - het aandeel ASML verkocht met een mooie winst.

Mutaties in de portefeuille

Het optimisme in Europa, met name over de economische vooruitzichten, neemt toe. Dit komt vooral doordat tijdens de afgelopen Europese verkiezingen het populisme niet de overhand heeft gekregen.

Macro economische ontwikkelingen

Tegenvallende wereldwijde economische groei heeft de Fed doen besluiten om de korte rente voorlopig ongemoeid te laten. Hierdoor zet de centrale bank een streep door de eerder geplande vier renteverhogingen dit jaar. De geldmarkt prijst nu pas in september de eerstvolgende renteverhoging in.

AEF

In de maand februari viel alles op zijn plaats wat het AEF betreft. Een aantal van onze beleggingen kwam met beter dan verwachte resultaten, terwijl er ook een aantal posities zijn waarvan wij verwachten dat zij zich de komende maanden zullen bewijzen.
Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang portefeullieanalyses, tips en al het nieuws over Antaurus in uw inbox!

Ontvang
Uw vermogen beter laten renderen?

Uw vermogen beter laten renderen?

Kom naar een kennislunch bij u in de buurt en laat u inspireren!

Aanmelden