Europe Fund

De kracht van het Antaurus Europe Fund is de diepgravende kennis van de markt en van elke individuele belegging. Dit in combinatie met de chemie tussen de drie oprichters en partners van Antaurus.

Arjan Sweere en Etienne Platte zijn verantwoordelijk voor portfoliomanagement en trading. Michael Kembel onderhoudt de contacten met zowel participanten als potentiële relaties, media en andere belanghebbenden. De drie partners zijn verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Dat zorgt voor stevige, inspirerende discussies en doordachte en vooruitziende besluiten.

 

Team AEF3.jpg

AFM EN MINIMUM BEDRAG

De beheerder Antaurus Capital Management B.V. heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat als zodanig onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en de Nederlandse Bank. Het minimum bedrag waarvoor in het fonds geparticipeerd kan worden is €25.000.

KENNIS

Het Antaurus Europe Fund maakt van elke belegging een grondige studie. Naast een diepgravende cijfermatige analyse vindt met ieder bedrijf in de portefeuille drie tot vier keer per jaar een gesprek plaats. Ieder dossier beslaat ruim 100 uur onderzoek, we houden de vinger stevig aan de pols om verantwoorde beleggingsbesluiten te nemen en op tijd bij te kunnen sturen.

BELEGGINGSBELEID

Het beleggingsbeleid van het Antaurus Europe Fund steunt op twee pijlers:  

  • STIJGEN EN DALEN  - Door haar long/short-strategie is het Antaurus Europe Fund in staat om rendement te realiseren in een stijgende, gelijkblijvende en dalende markt.
  • KANSEN EN RISICO'S - Het fonds meet kansen af aan mogelijke risico’s. Dat gebeurt aan de hand van een mix van instrumenten. Naast een model van ‘leading indicators’ en fundamentele analyse speelt onze kennis en ervaring een belangrijke rol bij het inschatten van de kansen en de bijbehorende risico’s.
Inschrijven Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Ontvang portefeullieanalyses, tips en al het nieuws over Antaurus in uw inbox!

Ontvang
Uw vermogen beter laten renderen?

Uw vermogen beter laten renderen?

Kom naar een kennislunch bij u in de buurt en laat u inspireren!

Aanmelden